I. KONKURS FOTOGRAFICZNY „20-LAT FRG W OBIEKTYWIE PODOPIECZNYCH”

Ogłaszamy konkurs fotograficzny dla podopiecznych Fundacji na wykonanie najciekawszego kolażu ze zdjęć podsumowującego działalność Fundacji. Kolaż wykonany ma być w formacie A3 w pliku TXT, JPG, PDF . Gotowe prace prosimy przesyłać na adres e-mail Fundacji: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. wraz z wypełnionym załącznikiem (pobierz tutaj). W treści wiadomości prosimy o podanie tytułu pracy, imienia i nazwiska, wieku autora oraz opisu pracy. Jeden podopieczny może oddać maksymalnie jedną pracę. Dopuszcza się prace w grupach maksymalnie dwuosobowych. Prace można przesyłać do 30 września 2017 roku.

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO - ZOBACZ

II. KONKURS LITERACKI „20-LAT FRG SŁOWEM PODOPIECZNYCH”

Ogłaszamy konkurs literacki dla podopiecznych Fundacji na napisanie opowiadania opisującego działalność Fundacji. Opowiadania objętości do 15000 znaków ze spacjami (około 3 strony formatu A4) należy zapisać w pliku tekstowym. Gotowe prace prosimy przesyłać na adres e-mail Fundacji: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. wraz z wypełnionym załącznikiem (pobierz tutaj). W treści wiadomości prosimy o podanie tytułu pracy, imienia i nazwiska, wieku autora oraz opisu pracy. Jeden podopieczny może oddać maksymalnie jedną pracę. Dopuszcza się prace w grupach maksymalnie dwuosobowych. Prace można przesyłać do 30 września 2017 roku.

REGULAMIN KONKURSU LITERACKIEGO - ZOBACZ

Drodzy podopieczni mamy nadzieję, że zdecydujecie się wziąć udział w opisanych konkursach. Z niecierpliwością czekamy na Wasze prace. Chcemy wiedzieć jak Wy wspominacie 20-lat istnienia Fundacji, jaki wpływ mieliśmy na Wasze życie, co dała Wam pomoc otrzymana z Fundacji.