Agnieszka Posłuszny (zd. Zarychta) - Udało się przeprowadzić operację WSZCZEPIENIA STYMULATORA NERWU BŁĘDNEGO. Agnieszka będzie ŻYĆ! Prosimy o wsparcie na dalsze leczenie i rehabilitację po operacji.

Wszystkim darczyńcom, którzy przyczynili się do uratowania życia Agnieszki bardzo serdecznie dziękujemy. Daliście jej szansę aby mogła wychować swoją córeczkę.

Wpłacaliście Państwo darowizny na konto Fundacji. Przeprowadzone też zostały trzy zbiórki publiczne podczas Jubileuszowego 25 Górskiego Złazu Górników w Brennej 02.09.2017r. oraz w Sklepie mięso-wędliny Maria Niedojadło. Środki zbierane były też podczas Akademii Barbórkowej Związku Zawodowego Górników w dniu 15.12.2017r. Dziękujemy darczyńcom.

Można też odpisywać 1% podatku ( KRS 0000127003 ) na cel szczegółowy: "LECZENIE AGNIESZKI POSŁUSZNY"

POMÓŻCIE ZEBRAĆ FUNDUSZE

PKO BP 41 1020 2313 0000 3802 0349 5611

Tytułem: "LECZENIE AGNIESZKI POSŁUSZNY"