Fundacja Rodzin Górniczych zbiera zapisy na wyjazd do Ustronia od 12-14.01.2018 r. Podczas wyjazdu przeprowadzone zostaną warsztaty edukacyjne z zakresu udzielania pierwszej pomocy, uczestnikom rozdane zostaną Rodzinne zestawy do udzielania pierwszej pomocy.
Osoby zainteresowane prosimy o zgłaszanie się na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub tel. 37 757-26-08 oraz wypełnienie druku wniosku o udział w zorganizowanej formie wypoczynku (pobierz- Wniosek). Zgłoszenia przyjmowane do 31.12.2017 r.

PROGRAM WYJAZDU - KLIKNIJ ZOBACZ

Przedsięwzięcie realizowane przy współfinansowaniu z PZU Życie SA w ramach środków prewencyjnych mających na celu ochronę zdrowia oraz szeroko pojętą profilaktykę zdrowotną, polegającą na dofinansowaniu zadania mającego na celu zapobieganie powstawaniu albo zmniejszenie skutków zdarzeń losowych w zakresie ochrony zdrowia. Szczegóły projektu dostępne w artykule: Projekt społeczny na rzecz poprawy bezpieczeństwa rodzin górniczych.